EcoFlow PowerOcean

Home Solar Battery Solution

 

EcoFlow PowerOcean is hét systeem om jouw huis te voorzien van een thuisbatterij en zo energieneutraal te worden. Je kunt beginnen met één accu van 5 kWh en het systeem wanneer je maar wilt modulair uitbreiden tot maximaal 45 kWh!

 

Direct offerte aanvragen ↓

 

Start vanaf 1 accu
Voorzien van ingebouwde DC-DC converter in elk accupack, waardoor elk 800V hoogspanningspack onafhankelijk van elkaar kan werken. Met stapelbaar ontwerp voor eenvoudige uitbreiding van de batterijcapaciteit.

 

Betrouwbaar en veilig

Vuurbestendig, weerbestendig voor 6000 volledige levenscycli en met robuuste LFP-batterijchemie. Dankzij de BMS-module in elke accu heeft zelfs een defecte batterij geen invloed op de rest.

LiFePO4-accu's van industriële kwaliteit
15 jaar dagelijks gebruik tot 70% van de oorspronkelijke capaciteit van de batterij! Biedt 6.000 levenscycli* en superieure veiligheid.
Brandveilig
Met de geïntegreerde actieve brandbeveiligingsmodule, kun je ervan op aan dat je huis beschermd is in noodgevallen.
Beveiligingssysteem in elke accu
Elke accu heeft zijn eigen geïntegreerde BMS-module, waardoor eventuele storingen geen invloed hebben op de rest van de accu's.
Klaar voor de elementen
Of het nu vriest of regent, het systeem blijft altijd presteren dankzij de automatische verwarming.

 

Stroomstoring? Merk je niets van!

 

Dankzij het maximaal 12KW* uitgangsvermogen voor back-up stroom kunnen bijna al je belangrijke apparaten blijven werken. Zoals:

Gemakkelijk monitoren en bedienen

 

Met de EcoFlow App en webinterface

Houd je stroomverbruik, zonne-energie input en batterijopslag in real-time bij via de gebruiksvriendelijke EcoFlow App en het webportaal. Geef prioriteit aan het gebruik van zonne-energie en laad je batterij automatisch op met overtollige energie voor gebruik 's nachts.

 

 

Met EcoFlow PowerInsight

Een slank 10-inch tablet met alles-in-één energieregelsysteem voor thuis. Optimaliseert het energiebeheer van je huis, verhoogt de energie-efficiëntie en verlaagt je energierekening.

  • Bedien elk apparaat afzonderlijk voor een slimmere thuiservaring
  • Past de temperatuur automatisch aan voor constant comfort en energiebesparing
  • Verbinding maken met en bedienen van je EV-lader voor slimmer opladen

 

Vrijblijvende offerte aanvragen