Over EcoFlow.nl

EcoFlow.nl is de officiële Nederlandse website van EcoFlow: de #1 op het gebied van onder andere (draagbare) zonnepanelen, Power Stations en smart devices. Perfect voor off-grid oplossingen, back-upstroom voor thuis of als stroomvoorziening voor campers en caravans.

EcoFlow - 'Power a New World'

EcoFlow is in 2017 ontstaan uit de droom van een groep accu-ingenieurs. Midden in de wereldwijde overgang naar hernieuwbare energie, wijst EcoFlow de weg vooruit met toonaangevende draagbare energieproducten, zonne-energietechnologie en slimme energieoplossingen voor thuis.

De missie van EcoFlow is om om slimme en milieuvriendelijke energieoplossingen te bieden voor individuen, gezinnen en de samenleving als geheel. Als betrouwbare en vertrouwde energiepartner voor gebruikers over de hele wereld.

EcoFlow streeft ernaar een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen over de hele wereld toegang hebben tot elektriciteit. De producten van EcoFlow voorzien de consument van een industriële hoeveelheid schone, stille en hernieuwbare elektriciteit voor avontuur, werk en stroomvoorziening thuis.

 

Bij EcoFlow.nl kun je terecht voor

Portable Power Stations

Nooit meer zonder stroom, waar je ook bent.

DELTA serie   RIVER serie

Zonnepanelen

Voed je apparaten met duurzame stroom.

Alle zonnepanelen

EcoFlow PowerStream

's Werelds eerste balkonoplossing met Portable Powerstation.

Meer informatie

Smart Devices

Ontdek de WAVE 2 airco, GLACIER koelbox en BLADE robotmaaier.

Alle Smart Devices