Altijd stroom

Creatieve oplossingen voor ieder huis

 

EcoFlow heeft meerdere systemen om elk huis te kunnen voorzien van de middelen om zelfvoorzienend te worden op het gebied van energie, zodat je niet of minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. Dat scheelt hoge rekeningen en het overgeleverd zijn aan onvoorspelbare marktschommelingen.

Bovendien is zonne-energie, wat de basis is voor de thuisoplossingen van EcoFlow, een van de meest duurzame energiebronnen en draagt het gebruik ervan bij aan milieubescherming en de energietransitie.

Een thuisoplossing van EcoFlow is dus goed voor je portemonnee én voor de wereld.

Kies de thuisoplossing die bij jou past

 

EcoFlow PowerStream balkon zonnesysteem

Basis thuisoplossing

Een innovatieve combinatie van omvormer, zonnepaneel en Power Station die zonlicht opvangt en omzet in elektriciteit voor je huis en tegelijkertijd overtollige energie opslaat voor 's nachts.

Zeer geschikt voor balkons, tuinen en 90 graden muren.

 

Meer informatie

 

EcoFlow Power Kits

Om off-grid te gaan

Een combinatie van EcoFlow Power Kits en zonnepanelen zorgt voor een continue energiebron voor je (vakantie)huis of camper, waardoor je energieonafhankelijkheid bereikt en volledig off-grid kan gaan.

 

Alle Power Kits

 

EcoFlow PowerOcean en DC Fit

Voor 100% zelfvoorzienendheid

Overdag zonne-energie opslaan om 's nachts je hele huis van stroom te voorzien. De PowerOcean-oplossingen van EcoFlow bieden een naadloze weg naar energieonafhankelijkheid voor huizen met of zonder zonnesysteem.

 

Meer over PowerOcean   Meer over PowerOcean DC Fit