EcoFlow PowerStream
Balkon Systeem

's Werelds eerste Balkonoplossing met portable powerstation

 

De EcoFlow PowerStream is het allereerste balkon zonnesysteem waarmee je, in combinatie met een Power Station, dag en nacht zonne-energie kunt gebruiken en je energierekening kunt verlagen. Samen met de Smart Plug en EcoFlow-app kun je je energieverbruik in realtime controleren en optimaliseren.

 

0% energieverspilling
Het systeem slaat overtollige energie overdag op in een Power Station, voor als je het later nodig hebt. Met maximaal 1.039 kWh die per jaar aan je huis kan worden geleverd, kun je honderden euro's besparen.
De hele nacht door stroom
Wanneer de piek van je elektriciteitsvraag in de avond en nacht ligt, haalt je huis energie uit de Power Station en blijft het besparen. Zo ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet.
Back-up bij stroomuitval
Wanneer je getroffen wordt door een stroomstoring kun je er zeker van zijn dat niet alleen je essentiële apparaten, maar ook grootverbruikers zoals wasmachines gewoon weer werken.

Werkt met alle EcoFlow Power Stations

Bestel los of samen met een RIVER of DELTA

EcoFlow PowerStream micro-omvormer De EcoFlow PowerStream is een micro-omvormer waarmee je een…
€ 129,- € 106,61 (2)

 

Slim stroom gebruiken = slim besparen

Creëer een slim energiesysteem met Smart Plugs & de EcoFlow App.

 

De EcoFlow Smart Plug is een compacte slimme stekker die energiemonitoring en het slim bedienen van verlichting, verwarming en andere elektrische apparaten tot 2500W (10A) mogelijk maakt.

Real-time monitoren

Hou de opgewekte zonne-energie en het bespaarde geld bij en krijg een duidelijk beeld van je energieverbruik.

 

Al je apparaten op afstand bedienen

Zet je aangesloten apparaten aan of uit met één druk op de knop in de app. Inplannen kan ook, zodat je apparaten volgens het door jou ingestelde schema aan of uit gaan. Of je nu thuis bent of niet.

 

Automatische stroomtoewijzing

De Smart Plugs monitoren het energieverbruik van apparaten in realtime, zodat de micro-omvormer precies de juiste hoeveelheid elektriciteit aan elk apparaat kan toewijzen. Het overschot wordt opgeslagen in een Power Station.

 

Werkt met Matter
EcoFlow Smart Plugs kunnen integreren met Apple, Amazon, Google, Samsung en andere systemen die gebruik maken van het Matter Smart Home-protocol.

 

Een micro-omvormer die in elk interieur past

Lichtgewicht, compact en stijlvol.

 

Eenvoudige installatie

Pak je stroom in en ga op pad
Stroom nodig tijdens een kampeertrip of camperreis? Haal de stekker uit het stopcontact en neem de Portable Power Station mee.

Zonder boren
Met de superplatte kabel houdt niets een gemakkelijke installatie tegen. Met de kabel kun je zonnepanelen aansluiten op de micro-omvormer in je huis zonder dat er geboord hoeft te worden.

 

Meer dan een balkonsysteem

Kies de oplossing voor jouw huis

Balkon
Gebruik de 100W of 400W vaste zonnepanelen, afhankelijk van je wensen. Plaats ze op je balkon met de Hook Kit en gebruik de Solar Tracker om 60% meer zonne-energie op te vangen.
Terras en tuin
De IP68 rating en het robuuste roestwerende aluminium frame geven de zonnepanelen een lange levensduur, duurzaamheid en weerbestendigheid. De verstelbare montagebeugels zijn ideaal om de panelen in de perfecte hoek te zetten.
Flat
Plug-and-play, ruimtebesparend en huurdersvriendelijk. Dit systeem gaat met je mee in elke fase van je leven. Het 100W flexibele zonnepaneel kun je extra stevig vastmaken met de sterke nylon kabelbinders van EcoFlow.
Muur
De zonnepanelen zijn ontworpen voor probleemloze montage aan de muur en worden geleverd met montagevoetjes om verticale ruimte optimaal te benutten.